MVP Lane

1. Logotip

MVP Lane

Piškotki

O POLITIKI PIŠKOTKOV

Ta politika piškotkov obrazloži kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, informacije, ki jih zbiramo z uporabo piškotkov, kako jih uporabljamo in kako nadziramo nastavitve piškotkov. Za več informacij o tem kako jih uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše podatke, glejte politiko zasebnosti. Kadarkoli lako spremenite ali umaknete svojo privolitev o piškotkih na naši spletni strani. Izvedite več o tem kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami, kako obdelujemo vaše osebne podatke v naši politiki zasebnosti. Vaše soglasje velja za naslednje domene: mvp-lane.si.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Shranjujejo se na vaši napravi med nalaganjem spletne strani na vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo izboljšati delovanje spletne strani, omogočijo boljšo uporabniško izkušnjo in razumevanje delovanje spletne strani, kjer analiziramo kaj deluje in kje je treba kaj izboljšati. 

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?

Kot večina spletnih storitev, naša spletna stran uporablja lastne in tuje piškotke za različne namene. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

KATERE VRSTE PIŠKOTKOV UPORABLJAMO?

Osnovno: Nekateri piškotki so bistveni, da vam omogočijo polno funkcionalnost naše spletne strani. Omogočijo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in dodajanje izdelkov v košarico ter varno plačevanje.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije kot so število obiskovalcev spletne strani, število enkratnih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so obiskali, vir obiska ipd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati delovanje spletnega mesta ter omogočajo izboljšave.

Marketing: Naše spletno mesto prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov vašim potrebam. Ti piškotki nam pomagajo spremljati učinkovitost oglaševalskih kampanj. Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalnost: Ti piškotki omogočajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali skupno rabo vsebine spletnega mesta na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shranjevati vaše nastavitve in možnosti iskanja kot so nastavitve jezika, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Seznam, ki prikazuje uporabljene piškotke in njihov opis na spletni strani mvp-lane.si. 

SEZNAM PIŠKOTKOV

Piškotki

KAKO LAHKO UPRAVLJATE NASTAVITVE PIŠKOTKOV?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve piškotkov, kliknite »Upravljajte svojo privolitev«. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete soglasje.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki se uporabljajo na spletnih mestih. Nastavitve o tem lahko spremenite. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org. 

Scroll to Top